Verksamheten

Familjen Parboäng driver lantbruk sedan början av 1900-talet. Gården har haft boendeverksamhet sedan 60-talet. När generationsskifte skedde utökades verksamheten. Parboäng naturturism etablerades 2012, och har främst uthyrning av stugor, lägenheter och rum. Här finns två anläggningar, Parboäng och Gamlegärde. Välkommen till oss. 

Mer än boendeverksamhet

På Gamlegärde som är beläget mitt i världsarvets odlingslandskap erbjuds en lugn och avkopplande miljö. Här finns en väletablerad målarkurs genom Vedic Art som besöks flitigt under sommarveckorna och många av dess deltagare bor på vårt boende i rum och friggebodar på Gamlegärde.

Området kring boendet

Den unika naturen i vårt  närområde är det våra gäster söker. Vi erbjuder strandnära och naturskönt boende med naturen utanför dörren. 

De största turistmagneterna är Ottenby fågelstation, Naturum och fyren Långe Jan, likväl som Eketorps borg.

Därtill erbjuds att njuta av fantastisk natur, bad i kalkbrott, hav och härligt strandliv. Här finns de allra bästa möjligheterna att skåda fågel, cykla, vandra, fiska, bada, likväl som att finna konst-kultur och historia. Det finns restauranger, pub och café samt livsmedelsaffär på cykelavstånd. Heller inte att glömma fantastiska möjligheter för surf- och kiting, därtill en mycket bra och omtyckt golfbana.

0708513606

Parboäng naturturism

info@parboang-naturturism.se

Kontakta oss

    Välkomna till oss!

    Mobil : (+46) 0708513606 

    Mail : info@parboang-naturturism.se